Descripció Kina

Kina

La petitona de la casa.

La Kina va néixer l’any 2017 i no va tenir massa sort en els seus inicis. Ella i quatre germans més van néixer i créixer en un mas. Els seus amos, que eren els únics amb qui tenien contacte, els tenien tancats en un petit espai on no podien córrer ni sortir. Però, com qualsevol cadellet que no coneix res més, la Kina va fer-se gran al costat dels seus germans.

Els seus jocs i corredisses eren pràcticament inexistents i el contacte amb els humans també. Això va forjar el seu caràcter: poruga, atemorida, desconfiada. Alhora, però, era dolça i tenia moltes ganes de córrer i saltar per poder expressar el seu amor al món.

L’Alba i el Carlos van conèixer la Kina la primavera del 2018 a través de la pàgina de l’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre. En aquells moments buscaven una companya pel Fox perquè quan estiguessin treballant, el Fox tingués companyia.

En veure la fotografia de la gosseta i els seus germanets, ja no va poder estar-se’n, i sense pensar-s’ho dues vegades, van agafar la seva furgoneta i van anar a buscar-la. Era divendres i l’Alba havia de participar en un canicròs. Tot i així, van anar a veure la gosseta.

I, com era d’esperar en l’Alba, li va agradar tant, que se la va voler emportar cap al canicròs.

Però, la Kina tenia tanta por, que no es va atrevir a sortir de la furgoneta en tot el cap de setmana. Cargolada en un racó, el Fox se la mirava estranyat.

I quan van arribar a Reus, ella seguia amb les seves pors i no volia sortir d’aquell racó. Van haver de tractar-la amb molta paciència i tendresa perquè es decidís a entrar a casa.

El Fox es va convertir en el seu amic i protector. El seu germà gran. I tot l’amor que li anaven donant en aquella llar va anant donant confiança i seguretat a la gosseta.

Al cap dels mesos d’haver-la adoptat, el canvi d’expressió era total: se la veia molt feliç, i era sorprenent veure-la tant forta i positiva.

La Kina també va viatjar per tot arreu amb la furgoneta, junt amb la seva família, de qui no se separava mai i amb qui era immensament feliç.

Qui li havia de dir a la Kina, quan estava tancada en aquell espai petit on va néixer, que correria lliure pel món amb els seus millors amics, l’Alba, el Carlos i el Fox!

Fox i Kina

Al costat del Fox, la Kina va aprendre moltes coses. Però hi havia una cosa que els feia còmplices i inseparables: córrer al costat l’Alba. Corrien tots tres junts com si volessin.

La Kina, com el Fox, també va participar en diverses curses de canicròs.

L’Alba, el Fox i la Kina van formar un gran equip, el #SILENTDOGSTEAM

Tots tres van tenir una vida intensa i feliç mentre van estar junts. Una vida de conte.

Facebook
Instagram
caCatalà