Descripció Fox

FOX

No sabem quan va néixer, però sí quan el vam conèixer.

Va ser el 12 de juliol del 2013, a Riudoms. En una caminada popular d’un vespre d’estiu, vora el camí, hi havia dos gossets cadells abandonats en un raconet. Probablement posats allí expressament amb l’esperança que algun caminant no s’hi pogués resistir i els agafés.

I així va ser. Tres nenes de 13 anys se’ls van trobar i se’ls van emportar cap a casa.

I, quan l’Alba els va veure, de seguida es va encapritxar del més inquiet i entremaliat, el que tenia la punta de les potetes blanques i una taca blanca al pit. I ell, en veure-la, li va bordar com dient: “Ep! Sóc jo, estic aquí i vull venir amb tu!”

fox petit 2

L’Alba i el Carlos li van posar el nom de Fox. I, segons el veterinari, tenia aproximadament 2 mesos d’edat.

A partir d’aquell moment van ser inseparables.

El Fox creixia i creixia ple de vitalitat i energia, amb la seva característica més destacada: bordava per cridar l’atenció i fer-se estimar.

L’Alba, veient que el Fox necessitava cremar tota aquella energia per estar més tranquil, va descobrir que l’esport del canicròs els podia ajudar. I així és com van introduir-se en aquest esport, on gos i corredor formen equip com a iguals.

foto entreno

Cada tarda, en acabar de treballar, l’Alba recollia al seu Fox i junts anaven a entrenar a la riera de Riudoms, on podien practicar el seu esport còmodament. Sense trànsit, ni gaire gent.

Corrien i corrien i quasi volaven!!!! I, en arribar a casa, el Fox estava rendit i tots descansaven millor.

Fox tumbado

Cada dia que passava, l’Alba i el Fox estaven més i més compenetrats i preparats. I aleshores van decidir participar en competicions de canicròs. I van començar a guanyar premis.

El Fox era tot un campió. Un gos fet per córrer. Tenia potència, energia i, sobretot, una gran complicitat amb l’Alba. Era el company perfecte: L’amic ideal. Junts formaven un gran equip. I així va ser sempre, fins al final.

Foto Podi

L’Alba i el Fox no només corrien. Tenien una vida plena de felicitat i alegria.

Juntament amb el Carlos, van recórrer mig món en una furgoneta comprada expressament per poder viatjar junts. Van visitar muntanyes i ciutats: com París, l’Alsàcia francesa, van recórrer tota Noruega fins a arribar al cap nord, recorrent tota França, Alemanya, Dinamarca, Suècia i Finlàndia,.

L’Alba i el Carlos li va donar al Fox la millor vida que aquell cadellet abandonat podia haver tingut mai.

Facebook
Instagram
caCatalà