Descripció

ALBA CHACÓN CONEJO (Reus, 1988-2019)

L’Alba va néixer a Reus el dia de Sant Miquel de l’any 1988. Sempre va ser molt estudiosa i va treure bones notes. 

De seguida es va posar a treballar. L’any 2008 va iniciar la seva trajectòria laboral a l’Ajuntament de Reus. I amb només 21 anys es va convertir en la seva funcionària més jove quan va aprovar les oposicions d’auxiliar administrativa.

Mentrestant, no va parar mai d’estudiar. I s’estava preparant per presentar-se a les oposicions d’Administrativa.

Però més enllà de la feina i dels estudis, l’Alba tenia una vida plena i emocionant. Era immensament feliç. I vivia cada dia amb intensitat.

Gran amant de la muntanya i de la natura des de ben petita, era una esportista nata. Practicava diferents esports (senderisme, bicicleta, esquí, escalada…), fins que pels seus gossos – Fox i Kina, que havia adoptat en circumstàncies difícils per a ells, va introduir-se en el món del canicròs, on junts com a #silentdogsteam van aconseguir diversos triomfs.

Descripcio Imatge 2

Descripció 3

Descripció 4

Descripció 5

Corrent l’Alba era immensament feliç. Ella deia que volava. I així és com va començar a participar en tota mena de curses: la cursa de la dona, curses de muntanya, mitges maratons…

No importava si li feia mal tot, ni si perdia la cursa. Per ella sempre tot valia la pena. I va arribar a complir el seu somni de fer una marató sencera on va fer podi dins la seva categoria.

Descripció 6

L’Alba era una noia molt bonica i sempre tenia un somriure a la cara. Sempre estava alegre. No es queixava mai. Era escandalosa. Enèrgica. Indomable. Un terratrèmol que es contagiava. Responsable, ordenada i organitzada. Valenta, intel·ligent, brillant. Un encant. La dona ideal. L’amiga perfecta. L’amor més fidel.

Sempre feia que cadascú se sentís especial. Era una persona de gran cor, amb sentiments i valors molt profunds, que sorprenia per la seva maduresa.

Descripció 7

Tenia ànima d’esportista. Jugava net. Sabia perdre i guanyar amb la mateixa alegria. Reunia tots els requisits per triomfar: esforç, voluntat, disciplina, constància, perseverança, lluita, sacrifici. Es proposava reptes, assolia objectius i arribava a la meta. Tenia un esperit participatiu i competitiu. Sobretot competia amb ella mateixa, per superar-se.

Era un ésser excepcional que serà sempre un referent pels que la van conèixer.

Descipció 8

L’Alba, va viure una vida plena i feliç. El Fox i la Kina li van obrir les portes a un món fins aleshores desconegut, eren el seu motor. Ella sempre ho deia. I així va ser fins al final quan tots tres se’n van anar en un accident de trànsit la vigília de Reis d’aquest 2019.

La seva família i els seus amics i companys de feina han impulsat diferents iniciatives en record seu, una de les quals és l’organització d’un canicròs que dugui el seu nom a Reus, la seva ciutat, per tal de donar a conèixer l’immens amor que l’Alba sentia pels animals i per l’esport.

També han iniciat el projecte de publicar un conte al voltant de la relació de l’Alba amb els seus dos gossos, el Fox i la Kina, i de quina manera els va canviar la vida el fet de trobar-se i participar junts a les curses de canicròs.

Descripció 9Descripció 10

Descripció 11
Facebook
Instagram
caCatalà