Canicròs

Cartell

El primer canicròs de Reus – Memorial Alba Chacón tindrà lloc el diumenge 24 de novembre de 2019.

Serà una jornada amb diferents activitats, per compartir temps de diversió i esbarjo practicant esport amb les pròpies mascotes.

Canicròs: hi haurà una cursa d’adults, una cursa infantil i una cursa d’iniciació.

El recorregut serà d’entre 5 i 7 km; i es farà sobre terra, per camins del terme municipal de Reus.

A banda de les curses de canicròs, hi haurà una passejada popular i solidària, dirigida tant a les persones que la vulguin fer acompanyades de les mascotes, com per a les persones que la vulguin fer soles. El que es pretén és que hi hagi la màxima participació possible.

També està previst que les persones que no puguin assistir-hi i que es vulguin implicar igualment en aquesta jornada solidària, puguin fer la seva aportació mitjançant el Dorsal Solidari 0.

Volem que el proper 24 de novembre esdevingui una gran festa per donar a conèixer aquesta disciplina esportiva del canicròs i que tots puguem gaudir-la amb els amics, la família i amb els nostres gossos.

Quan estigui tancada la programació, donarem a conèixer tots els detalls del programa, recorregut, reglament de la cursa, procediment d’inscripció… des d’aquest lloc Web i a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Reus i de Reus Esport i Lleure.

Facebook
Instagram